PROBLEMA COLESTEROLULUI ESTE APA

 

 

Complicatiile pe care le aduce cu se dezhidratarea fac sa creasca nivelul colesterolului.Obezitatea e prima complicatie a dezhidratari.Colesterolul inalt,dezechilibru cardiac,oboseala cronica,cancer,tulburari neurologice,ictus si asa mai departe…toate acestea sunt produse de dezhidratare.In a-4-a dimensiune temporala,unde se vorbeste despre dezhidratare este necesar sa includem ingrediente temporale,deoarece corpul este o fabrica chimica.

Acum incepeti sa schimbati ingredientele pe care le revarsati in corp,,si in a-4-a dimensiune temporala fabrica voastra nu o sa mai fie fabrica originala,care era in prima zi:o sa fie o noua fabrica chimica ,in care ar putea deja sa fie stabilite sau incepute procese patologice.Deci pentru a schimba o situatie trebuie inteleasa intru totul,pentru ca nu se poate recupera tot ceea ce este pierdut in timp.

Cand incepeti sa mancati,fara ca inainte sa beti un pahar de apa,tractul gastro-intestinal este in dificultate si isi ia apa din circulatia sanguina,in plus trebuie sa o foloseasca cu parsimonie;intre timp circulatia sanguina ia apa in imprumut de la tesuturi si o da tractului gastro-intestinal, apa care deabia ajunge pentru a dizolva alimentele,si a le putea transporta in sistemul care le conduce catre ficat.

In ficat,trebuie foarta multa apa pentru a activa toate proprietatile hidrolitice ale proceselor fiziologice metabolice,deci este acolo ca se consuma o mare cantitate de apa.

Acest sange concentrat(din pricina lipsei de apa) se duce pe partea dreapta a inimii si este pompat in circulatie pentru a ajunge la plamani.In plamani,se pierde alta cantitate de apa prin respiratie..Un sange concentrat este foarte acid si ajunge pe partea stanga a inimii si este pompat in circulatia sanguina.Prima zona care este atacata de acest sange concentrat si acid este sistemul arterial..cu alte cuvinte inima.Fiind acid arde membrana.Capilarele sunt deja micsorate din cauza dezhidratari si presiunea sanguina ce se revarsa in mod violent asupra membranei,deja compromisa,produce  laceratii.Doar daca nu exista deja ceva care sa protejeze aceste  laceratii,sangele o sa treaca pe sub membrana lacerata si o s-o desprinda ,aruncand bucati in fluxul sanguin sub forma de embolo,purtandu-le la creier sau la inima.

Natura a facut in asa fel incat colesterolul la mica densitate sa peticeasca aceste zone stricate,si sa impermeabilizeze in asa fel incat aceste zone sa se vindece in parte de jos.

Cand ne dam seama de acest colesterol,fenomenul care se produce e in stilul „Polizie din Los Angeles;”in momentul in care faceti o acuzatie,trebuie sa demonstrati ca nu ati facut voi acel ceva.

Comunitatea medicala presupune in automat ca colesterolul este cauza problemei,asa ca pacientului ii administreaza medicamente pentru a reduce colesterolul din sange,dar nu are niciun sens.Motivul este ca medici masoara nivelele de colesterol din sange din venele corpului:NU MASURAM NICIODATA COLESTEROLUL DIN SANGE DIN SISTEMUL ARTERIAL.

In istoria medicinei nu exista nici macar un caz documentat in care colesterolul ar fi blocat sistemul venos.Si chiar daca din cauza unei circulatii sanguine lente,colesterolul este lipicios si se lipeste de pereti venelor,atunci ar trebui sa se blocheze toate venele corpului,in schimb nu se intampla asta.Aceasta este o alta frauda a industriei farmaceutice.O frauda de 4 miliarde de dolari doar in America:sa convingi lumea sa ia asa zisele pastilute.Folosind un limbaj mai la indemana tuturor,industria explica ca aceasta este cauza problemei.Nu este,si fiintele umane sunt folosite de industria farmaceutica ca si cavie .TREBUIE SA DESCHIDEM OCHII IN FATA ACESTUI FENOMEN!!!

Chiar daca inima face in asa mod incat sa circule tot sangele,este sistemul arterial al inimii care este compromis din cauza dezhidratari.

Creierul este alcatuit din 85% din apa.Daca observati o sectiune tranzversala a unui nerv,o sa vedeti ca in asone sunt niste canale de apa:niste structuri numite microtuburi.Acesti microtuburi sunt perforate si in acestea cade apa care provine din citoplasma.Mediul care il inconjoara este facut din solutii cu o viscozitate scazuta.Aici substantele sunt trimise in fluxul sanguin.Microtubul actioneaza ca un fel de sina de tren,si proteina de transport merge impreuna cu vescicolele in flux spre terminatiile nervoase.Iata de ce creierul este format din 85% de apa:face in asa fel incat programul de osmoza inversa sa continue alimentarea in mod constant cu apa.

Daca avem apa suficienta,procesul de raspandire este util.Acest mijloc de transport este numit transport asonal la viteza maxima prin conductele hidrice ale nervilor.Acest tip de transport dureaza saptamani sau poate chiar luni pana cand duce materialele din locul inizial la terminatiile unde vor fi folosite.

Deci dezhidratarea este o problema la persoanele vastnice pentru ca se produce in mod lent din cauza acestui proces.(care are o durata destul relativ lunga).

Stiu ca este greu de inteles mecanismul corpului nostru in ceea ce priveste aportul de apa,dar din pacate trebuie sa invatam sa-l alimentam asa cum trebuie,trebuie sa invatam sa nu mai devenim dependenti de pastilutele care decat acopera problema dar nu o rezolva.In articolul trecut am explicat cum ar trebuii sa consumati apa pentru bunastarea dvs. si voi continua si cu alte articole pentru a va explica mai bine;pentru ca dragi mei corpul este alcatuit din apa,sare si minerale..nimic mai mult..de restul se ocupa el.

O societate informata corect este o societate sanatoasa!!!

Un gând despre „PROBLEMA COLESTEROLULUI ESTE APA”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s