DIABETUL…O CAUZA A DEZHIDRATARII

 

Tot mai multe persoane sufera de diabet,o boala care din pacate are repercursiuni asupra stilului de viata in mod permanent.Exista 2 tipuri de diabet:diabetul de tipul 1 care este de tip autoimun,in care interleuchina 6 distruge celula beta, se regaseste in mod particular la copii pentru ca organismul copiilor nu are multe rezerve de apa.Corpul trece imediat la faza succesiva reactiei,care este boala autoimuna.

In adulti,diabetul insulin-dependent,diabetul de tipul 2(care in zilele noastre incepem sa-l intalnim atat la copii cat si la adolescenti)este cauzat de dezhidratare.Ar trebui sa consideram pancreasul ca regulator hidric in mediul  celular.Produce insulina si,in momentul in care strada este deschisa insulinei,intra si zaharul dar si aminoacizi ce iau cu ei apa.

Acum,daca va regasiti intr-un stadiu de dezhidratare,este clar ca provocati o neplacere circulatiei,pentru ca circulatia nu-si permite sa cedeze apa celulelor,trebuie sa extraga apa din celule.

Mecanismul care duce apa la pancreas,prostaglandina E,ce este un regulator hidric si unul din subhormoni din corp,are un impact direct asupra celulelor beta si ajuta  la productia de insulina.

Daca alimentati corpul cu apa si sare,care sunt antihistaminici naturali,,anulati efectul histaminei,nu produceti prostaglandina E,si mecanismul de productie a insulinei o sa se dezactiveze.In acest fel,toate persoanele care sufera de diabet de tip 2 pot simti o ameliorare incepand sa bea apa si sa consume sare si alte minerale de care corpul are nevoie.Merge?Eu cred ca da,pentru ca am vazut studii in care numeroase persoane cu diabet grav,cu 600-700mg/dl,s-au insanatosit in mod complet,glicemia lor scazand la 80-90mg.

Iata care este mecanismul folosit.In diabetul de tipul 1,diabetul insulin-dependent,este aceasta interleuchina 6 care distruge celulele beta ale pancreasului,si productia de insulina se reduce.Si in acest tip de diabet,daca dati apa persoanei o sa evitati complicatii , formarea plachelor si totodata retinopatia care este asociata diabetului.Toate aceste complicatii vor disparea pentru ca in realitate cauza lor este,dezhidratarea si nu diabetul.Si in ceea ce priveste productia de insulina,o sa scada necesitatea de unitati administrate de insulina.

Intr-un caz clinic,un pacient folosea 90 de unitati de insulina.Acum foloseste 36 de unitati de insulina in 24 de ore.Avea o retinopatie,dar a trecut.Vroiau sa-i amputeze picioarele,dar acum nu mai este nevoie.S-a insanatosit complet de complicatiile diabetului pentru ca in realitate complicatiile erau date de dezhidratare.

Deci inca odata vedeti cat de importanta este hidratarea organismului.Hidratand in mod corespunzatorul corpul nostru,am putea evita o groaza de boli.Corpul nostru este perfect,suntem noi care ii creem imperfectiune…

O societate informata corect este o societate sanatoasa!!Va astept si la urmatorul articol

Un gând despre „DIABETUL…O CAUZA A DEZHIDRATARII”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s