DEZHIDRATAREA SI DEFICITUL DE SARE PROVOACA IPERTENSIUNE..cum rezolvam problema?

 

In momentul in care corpul pierde lichide,66% de apa este din interiorul celulelor,26% este din exteriorul celulelor si 8% din sistemul vascular.Avand in vedere ca sistemul vascular nu este un sistem rigid,capilarele se strang pentru a compensa,si drept urmare voi nu simtiti dezhidratarea.In momentul in care pierdem lichidele acelui 66% din interiorul celulei,incep sa se produca simptome,orice examen ati face nu o sa va arate absolut nimic,pentru ca sistemul vascular este un sistem echilibrat si se autoregularizeaza in mod complet.

Pentru a combate ipertensiunea,aveti nevoie de apa,si aveti nevoie de sare pentru a activa sistemul de osmoza inversa.In plus va trebuiesc calciu,magneziu,potasiu,zinc si selen,care sunt minerale intracelulare,pentru a absorbi apa.Facand asta,presiunea dvs. nu o sa aiba curajul sa se ridice deasupra valori de 120.

Dati corpului  ingredientele necesare la momentul oportun,si nu o sa mai aveti nevoie de medicamente.

Multe persoane” striga-n gura mare” ca sarea provoaca retentie hidrica.NU ESTE ADEVARAT!!Raportul corect de sare si apa nu provoaca retentie hidrica.Doza corecta este de un gram si jumatate de sare pentru un litru de apa.In schimb,cand va duceti la spital,va dau 9 grame de sale pentru un litru de apa:nu va dau o solutie izotonica.

Eu va dau destula sare pentru a face in modul ca organismul dvs sa retina cantitatea  corecta.Sarea trebuie sa fie sare marina,ce contine alte 80 de tipuri de minerale.In sarea marina sunt aceste 80 de minerale ce nu se gasesc in sarea iodata,ceea ce este foarte important:daca consumati doar sare marina nu o sa consumati iodiu.Foarte multe persoane pot prezenta gusa,si o sa fie util sa consume un integrator de iodiu,spre exemplu:alga laminara,sa luati un integrator vitaminic care contine iod este esential.

Deficitul de sare a fost folosit si ca forma de tortura.O persoana care este privata de sare ,moare agonizand.

Consumand in mod constant antihistaminici inrautateste stadiul multor boli,pentru ca in momentul in care nu onorati adevarata finalitate a histaminei-nevoia de apa,minerale si nutrienti-si dati corpului antihistaminici,nu faceti altceva decat sa camumflati nevoia dar fara sa o satisfaceti,in acest mod boala continua.

Intr-un mod cutremurator antihistaminicul combate barierele,si apoi tot intr-un mod cutremurator se produce cancerul si alte boli care duc spre un drum sigur..si anume moartea.

Toate acele persoane care au fost prin clinicile cele mai scumpe,au cheltui mii si mii de euro si in urma rezultatelor analizelor erau din nou sanataoase,in momentul in care paraseau clinica,dupa doar 10 zile cadeau pe scarile biroului,sau in oricare alt loc,si mureau pentru ca analizele lor de sange nu au putut demonstra stadiul de dezhidratare,care era la baza boli.

Eu sunt una din aceste persoane,care si-au incredintat corpul unor oameni,ce se numesc medici,in speranta ca problema o sa se rezolve.Am fost la cei mai buni profesori,am cheltui banii cu care as fi putut sa-mi cumpar vreo 2 case si sa fac vreo 10 vacante.Am facut zeci de mii de analize,care nu demonstrau, din pacate, forma de dezhidratare in care eu eram.Eram pentru acesti profesori medici,genii,doar o pacienta care nu are nimic pentru ca analizele au iesit bine,simpomatologia existand.Acum va spun ce fac cu acesti pacienti ignoti…ii trimit la psihiatru sau la psiholog pentru a rezolva de fapt o problema organica.Pentru a rezolva aceste tipuri de tulburari,cum sunt si ale mele,ai nevoie de oameni care vad corpul uman ca pe o forma de arta…si nu ca pe un algoritm invatat pe de rost pe bancile facultatii de medicina.

Si uite asa,noi acestia cu boli necunoscute lor,nu ne ramane altceva decat sa ne informam si sa ne vedem corpul ca pe o lucrare artistica,sa incercam sa intelegem cu adevarat de unde provin simptomele noastre,sa cautam baza problemelor…doar asa putem realiza ceea ce ei nu au reusit,ba chiar intr-un mod simplu….invatand sa ne hidratam.

Sunt convinsa,ca sunt multe cazuri ca al meu,nu va lasati,eu o sa fiu aici cu articole care sa va dea informatii concrete si logice despre ceea ce se intampla cu voi.

O sa insist pe dezhidratare,pentru ca din pacate,este un simptom greu de descoperit prin prisma medicinei ,dar care provoaca o multitudine de tulburari si stari, ce lasandu-le asa pot da nastere la adevarate boli cronice.

NU UITATI;O SOCIETATE INFORMATA IN MOD CORECT,ESTE O SOCIETATE SANATOASA!!

Un gând despre „DEZHIDRATAREA SI DEFICITUL DE SARE PROVOACA IPERTENSIUNE..cum rezolvam problema?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s